Maastopyöräily-yhdistys

Tku Dead Sailors on alkujaan sekalainen ajoporukka joka keskittyy pääasiassa alamäki painotteiseen maastopyöräilyyn (gravity mtb). Nimi Tku Dead Sailors juontaa juurensa “dead sailor” kutsutusta suorituksesta, jossa painovoima vetää ilmassa kauhusta jäykkänä olevaa pyöräilijää pahaenteisesti takaisin kohti maata. Ridin´ stiff.

Alamäkipyöräily on kasvanut lajina ja harrastaja määrät ovat nousseet myös Turussa. Osan jäsenistä löydät kuskiesittelyistä, loput lisätään kunhan julkaisu kelpoisia kuvia alkaa löytymään. Aluperäiset jäsenet (Original Crew). Vanhemmilta jäseniltä voi kysyä myös D-loosers ja Turku-Posse porukoista ajoilta ennen Sailoreita.

Seilorin touhuavat myös muiden lajien parissa, pyöräilystä mainittakoon mm. dirt, street, parkki, freeride, enduro, bmx. Puunkiertoa, lycraa ja haampaat irvessä menoa vieroksutaan.

Toimintaan pääsee mukaan osallistumalla ajoihin. Jäseneksi olemalla aktiivinen ajotouhuissa, talkoissa ja muussa toiminnassa.

Sittemmin on myös perustettu virallinen Maastopyöräily-yhdistys Turku Dead Sailors ry (15.05.2006.) edistamään gravity painotteista pyöräilyä Turussa ja lähi alueella.

PS. Our drinking team have a bike problem.

Bikes, babes and boozing since 2005.

Leave a Reply

Ridin´ stiff. Bikes, babes and boozing since 2005

Skip to toolbar